• instagram
  • instagram

Ajankohtaista

Suositut Kesäterassin live-illat starttaavat jälleen kesäkuussa!
Terassi-illat perjantaisin klo 20-23. Tervetuloa!

pe 28.6. Leena & GoodGuys
pe 5.7 Joonas Erkkilä & Pekka Unnbom
pe 12.7 Herkät Jampat
pe 19.7 Free Shake
pe 26.7 Leevi & The Leavings tribuutti
pe 2.8 Hana & Mä

Satumaa-laulukilpailun semifinaalit Hotelli Mesikämmenessä


-mukana maamme nuorten laulajien parhaimmistoaViitisenkymmentä lasta ja nuorta tavoittelee finaalipaikkoja Hotelli Mesikämmenessä järjestettävässä semifinaalissa lauantaina 25.5. Semifinaaliin on valittu laulajia yhdeksästä esikarsinnasta, joita talven ja kevään aikana on järjestetty maan eri puolilla. Kaikkiaan semifinaalipaikkoja tavoitteli yhteensä 220 lasta ja nuorta.

Satumaa-laulukilpailun tangojuniori -sarjassa (8-12-vuotiaat) laulajat esittävät itse valitsemansa iskelmän tai lastenlaulun, tangonuori (14 - 17-vuotiaat) semifinalistit esittävät tangon. Ilmoittautumisen yhteydessä 13-vuotiaat ovat saaneet itse valita, kummassa sarjassa haluaa laulaa.

Mukana on maamme nuorten laulajien parhaimmistoa. Tangojuniori-sarjassa on kolmisenkymmentä laulajaa, joten vaatii onnistumista selviytyä finaaliin, johon valitaan kymmenen tyttöä ja viisi poikaa. Tangonuori-sarjan semifinaalissa ratkaisee tangojen osaaminen. Semifinaalissa saadaan kuulla upeita tangotulkintoja. Finaaliin valitaan kahdeksan tyttöä ja viisi poikaa. Semifinaalissa on karaokesäestys.

Tiedossa on upeita lauluesityksiä. Yleisö voi kokea jännityksen hetkiä ja hienoja elämyksiä, joita lapset ja nuoret laulajat saavat aikaan.

Molempien sarjojen finaalit ovat Seinäjoen Tangomarkkinoilla torstaina 11.7.

Tangojuniori-sarjan semifinaali on Hotelli Mesikämmenessä lauantaina 25.5. klo 12, Tangonuori-sarjan semifinaali alkaa klo 16. Semifinaalin järjestäjänä toimii Suomalaisen tangon Satumaa ry yhteistyössä Hotelli Mesikämmenen, Ähtäri Zoon ja Ähtärin kaupungin kanssa.

UUSI À la Carte -lista

Tutustu uuteen listaan

Tervetuloa herkuttelemaan!