Ähtäri Zoo Camping

Ähtäri Zoo Campingin kesä

Ähtäri Zoo Camping sijaitsee aivan hotellin vieressä, n. 700m päässä. Hotellilta pääsee leirintäalueelle autolla asfalttitietä pitkin, tai kaunista pitkospuureittiä kävellen järven rantaa.

Leirintäalueella on kaikkien käytettävissä oleva kaunis, lapsiystävällinen uimaranta jossa on myös kesän ajan vesiliukumäki klo 12-18 (säävarauksella). Rantaviivaa riittää alueella, joten sopiva uimapaikka löytyy varmasti. Merkityssä kohdassa voi käydä uittamassa myös koiria.

camping galleria

Ähtäri Zoo Campingin vastaanottorakennus on auki joka päivä klo 10-22, 6.8. vastaanotto vaihtaa lyhyempään aikaan matkailualueen rauhoittuessa, silloin aukioloaika on klo 10-20. Vastaanottorakennuksesta saa kahvia, pullaa, jätskiä ja virvokkeita koko sen aukiolon ajan. Myös pizzaravintola on auki vastaanotossa joka päivä 5.8. saakka klo 14-20.30, voit nauttia pizzat sisätiloissa, terassilla tai pyytää herkut mukaan. 

Pizzamenu uusi

Alueella on lisäksi minigolf, grillauspaikkoja, rantalentopallokenttä sekä lasten leikkipaikka. 

 

 

Hotel Mesikämmen

Karhunkierros 149, 63700 Ähtäri
+358 30 62150
reception@hotellimesikammen.fi

Ähtäri Zoos very own hotel, Hotel Mesikämmen, is located just across the street from the famous Zoo's entrance gates. The hotel has 101 rooms (just like dalmatians), restaurant, bowling alley and the new swimming hall Loiske is just next to the Hotel. Mesikämmen is also known for it's extraordinary architecture from the 70's. 

 

RESTAURANT
 
Mon - Sat 17:00 to 21:00
Sunday Closed
 
NIGHT CLUB ÄX-KLUBI
Open on live artist nights
See the opening hours here
 
SPA LOISKE 
Opening hours  www.ahtari.fi/kylpyla