• instagram
  • instagram

Alasivu perhejuhlat 1280x500

KUTSU HOTELLI MESIKÄMMENEEN

Hyvät ystävät, rakkaat sukulaiset ja kylän väki! Teemme juhlastanne ainutlaatuisen. Hotelli Mesikämmentä ympäröivä luonto, ainutlaatuinen arkkitehtuuri, palveleva henkilökunta ja muuntuvat juhlatilat mahdollistavat yksilöllisen lopputuloksen. Tervetuloa!

RISTIÄISET, RIPPI- TAI YLIOPPILASJUHLAT, SUKUKOKOUS... 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 VAI TÄYSI 100 VUOTTA?

Kun on juhlan aika, varaa paikka, joka irrottaa arjesta. Vapaudu valmisteluista, henkilökuntamme auttaa sopivien tilojen löytämisessä, tarjoilujen suunnittelussa, tilojen somistuksessa. Keskity itseesi, tämä hetki on sinun. Pyydä tarjous https://www.ahtarizoo.fi/index.php/fi/ryhmille/pyydatarjous tai soita 030 621 50

TILAA TILAISUUTEEN KUIN TILAISUUTEEN

Erilaisiin tilaisuuksiin sopivat, muuntuvat tilat helpottavat tilaisuuden järjestelyjä. Hotelli Mesikämmenen pääravintola tarjoaa upeat näkymät kauniille Hankavedelle, tilaa on 130 henkilölle. Lisäksi tilausravintolan puolelle sopii 100, ja kesäaikaan terassille 50 henkilöä. Kokoontua voi saleihin, kabinetteihin, auditorioon tai maalaistalon tupaan. Tilaa on tarpeen mukaan, kaikki toisiaan lähellä.
Tämän sivun alaosasta löydät piirroskuvat kokoustiloista.

Juhlat macarons

SUOLAISTA, MAKEAA JA KUPLIVAA

Kahvia ja makoisaa vai koko menu pidemmän kaavan mukaan? Keittiömestarimme loihtii juuri sellaisen tarjoilun, jonka haluat. Voimme ehdottaa menukokonaisuutta tai sitten suunnittelemme kaiken yhdessä alkupaloista viimeiseen makupalaan ja kuplivaan saakka. Syötävän hyvä yllätys juhlavieraillesi voi olla myös hotellihuoneen pöydän tai tyynyn päällä jo heti hotelliin tultaessa.

AKTIVITEETTEJA JUHLIISI

Jos hyvä ruoka, juoma ja seurustelu kaipaavat oheensa vielä jotain extraa, alueella olevat Ähtäri Zoo, Pandatalo ja Farmi tarjoavat lisäviihdykettä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille. Katso lisää aktiviteettiehdotuksia Pyydä tarjous -osiosta.