• instagram
  • instagram

Hotell Mesikämmen

Välkommen till hotel Mesikämmen. Ett arkitektonisk unikt utformat konferens- och SPA-hotell med något för alla i familjen. Hotellet ligger dessutom precis invid Ähtäri Zoo. Delar av hotellet har huggits ut direkt ur klippan och på tre våningsplan finns synligt berg. Här kan du få en god natts sömn och avnjuta en god måltid i en lugn och harmonisk miljö omgiven av naturen.

Våra hemtrevliga och rymliga rum är utmärkta för såväl konferensdeltagarna som familjen på semester. Hotellet har 101 rum med sjöutsikt, terrass, platt-TV, radio, telefon, dusch och wc. Hotellet har även rums-service, förvaringsboxar och lekrum för barnen.

I direkt anslutning till hotellet finns ett Spa. Finska bastur för damer och herrar, familje- och beställningsbastu. Fyra olika bassänger; konditionsbassäng, vattenmassagebassäng, bubbelpool och barnpool. Det finns också ett litet gym.

I omgivningar finns motionsspår och på vintern även skidspår för längdå. Tennisplan, golfbana med 18 hål och idrottshall för bl.a. badminton, squash och innebandy finns i närheten. Världens mest kända handelsbod – Veljekset Keskinen ligger också inom bekvämt räckhåll.