• instagram
  • instagram

2019kokouskaruselli

YRITYSTILAISUUDET KRAVATILLA JA ILMAN
– luonnollisesti Hotelli Mesikämmenessä!

Vuosijuhlia, seminaareja, myyntikokouksia, kurssipäiviä, tyhy-päiviä, pikkujouluja, virallisista tilaisuuksista aina vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Autamme järjestelyissä, nimim. Kokemusta on!

 

KOKOUS-MESIKÄMMEN – KOKOUSKANSAN KESKIÖSSÄ

Hotelli Mesikämmen sijaitsee järven rannalla Ähtäri Zoon kupeessa, paikassa johon on helppo tulla suunnasta kuin suunnasta. Saavutpa sitten omalla autolla, linja-autolla tai vaikka junalla – kaikki onnistuu. Junaseisakkeen nimi on Ähtäri Zoo, tiesitkö jo sen? Autolla huristat Seinäjoelta reilussa tunnissa, Jyväskylästä puolessatoista, eikä Tampereeltakaan ole kuin kahden tunnin ajomatka.

 

PUOLIPÄIVÄ-, KOKOPÄIVÄ- VAI TUPLAPÄIVÄPAKETTI?

Myyntipalvelumme auttaa, valinta on sinun. Soita 030 621 50, suunnitellaan yhdessä sopiva pakettivaihtoehto tai ihan oma kokonaisuus juuri teille.

 

TILAA TARPEEN MUKAAN

Erilaisiin tilaisuuksiin sopivat, Ähtäri Zoon naapurissa ja toisiaan lähellä olevat kokoustilat helpottavat järjestelyjä. Muuntautumiskykymme riittää pienryhmistä aina yli 1000 henkilön tilaisuuksiin. Hotelli Mesikämmenessä on kokoussaleja ja -kabinetteja, Zoon Farmilla maalaistalon tupa, moneksi muuntuvassa Ähtäri-hallissa auditorio laskevine katsomoineen. Inspiroidu kävelykokouksesta mukavilla ja viitoitetuilla reiteillämme. Halutessasi tilaisuudellenne taattua yksityisyyttä, osta koko ainutlaatuinen hotelli käyttöön.
Piirroskuvat kokoustiloista alaosan kuvagalleriassa.

 

JUHLA-MESIKÄMMEN

Kokouspäivä vaatii usein myös irtiottoa. Järjestämme iltajuhlan toiveita kuunnellen. Apua suunnitteluun saat tarvittaessa meiltä. Meno ja mettä väkevämpikin on sallittua.

KATSO LISÄÄ JUHLAMESIKAMMEN! 

 

MAUKKAAT MURKINAT JA PALVELUN MESILEIMA

Henkilökuntamme on saanut palautteena kiitoksia hyvästä palvelusta. Saamme myös suun messingille ja tarjoilumme tuo meden kielelle. Aamiaisbuffet, kokouslounas buffetista, tarjoilukokonaisuus kokoustilaan tuotuna, päivällinen, illallinen. Mitä saisi olla?

 

EI TILAISUUTTA ILMAN ELÄIMYKSIÄ

Kokemista ja tekemistä on tarjolla joka lähtöön. Osallistu villieläinten ruokintaan, kävele pimenevän illan petokierros, tutustu opastettuna pandojen elämään, rapsuttele lampaita. Myyntipalvelumme neuvoo ja opastaa. Tehdään yhdessä unohtumaton yritystapahtuma!