• instagram
  • instagram

Referenssit

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tilaisuuteen sopivan teeman, jonka mukaan kaikki tapahtuman elementit ruoasta somistukseen kertovat samaa tarinaa.

 

Asiakaspalautteita

"Kiitos paljon lauantain pikkujoulusta. Paljon on tullut kiitosta, niin ruuan kuin tilankin suhteen. En muista, onko koskaan tullut näin paljon palautetta meidän pikkujouluista. Olitte nähneet vaivaa tosi paljon. Kaikki oli viimeisen päälle. Tästä vain eteenpäin suunnittelemaan uusia juhlia."

Jari Perälä
varatoimitusjohtaja, Veljekset Keskinen Oy

 

"Lämmin kiitos kansainvälisen Buster jälleenmyyjäkokouksen mittavista ja sydämellä tehdyistä järjestelyistä niin Hotelli Mesikämmenen kuin Ähtäri-hallin - ja Tupamusan miehistölle! Kaikki sujui täydellisesti ja aikataulu piti monimuotoisesta ohjelmastamme huolimatta. Ruoka oli erinomaista! Iltatilaisuuden tähtiesiintyjä Toto - suoraan Kaliforniasta - sai keikalleen maailman luokan puitteet. Rakensitte asiakkaillemme ja meille elämyksen. Buster Boats Raisio, suosittelee Ähtäriä minkä tahansa tapahtuman tai kokouksen puitteiksi."

Buster Boats, Raisio

 

Kuvia tapahtumista

Pandatalon avajaiset 3.3.2018

Pandatalon avajaisjuhlassa Ähtäri-hallissa vieraana oli valtionjohtoa Kiinasta ja Suomesta. Mesikämmenen henkilökunnan toimesta syntyi juhlaan niin tarjoilut kuin somisteet.

A-Tuottajat Oy

 IKH - Isojoen Konehalli Oy

Salok Osk

"Salok Osk kiittää hyvin sujuneista kesäpäiväjärjestelyistä ja ikimuistoisesta tarharuokinnasta!"

Sari T.
Salok Osk

Sahayrittäjät ry

Sinkkubileet
(Ostakokohotelli -kilpailun voittaja)

Tiera Oy

Kuvia kattauksista, somistuksista, teemoista ym.